Acties

ACTIE: Gratis puppy behandeling
Puppy AktieVoor puppen vanaf 8 weken tot 3 maanden bied ik gratis de mogelijkheid om kennis te maken met de trimsalon. De pup kan op deze leeftijd vast wennen om naar een trimsalon te gaan en aan de behandelingen die er gaan gebeuren, zodat dit op latere leeftijd geen problemen oplevert!

Het is afhankelijk van het vachttype wat ik doe tijdens de kennismaking. Zo worden kortharige honden gewassen, geföhnd, oren en tanden worden nagekeken en de nagels worden geknipt. Bij de langharige honden knip ik de ogen vrij, de voetzolen leeg, de nagels worden geknipt en ik pluk de oren leeg. Ook wordt de pup gewassen en geföhnd en verder gecontroleerd. Dit alles is een belangrijk proces in de socialisatie van de pup en daarom raad ik het aan om zo vroeg mogelijk met uw pup te komen. Alle puppen zijn welkom in de salon. Tijdens de kennismaking geef ik u ook graag adviezen over de vachtverzorging.

ACTIE: Nieuwe klanten
10% Korting AktieAls u Hondenkapsalon Amber aanbeveelt bij vrienden en familie, dan krijgt u voor iedere nieuw aangebrachte klant 10% korting op de eerstvolgende trimbeurt. Ook de nieuwe klant krijgt 10% korting op de eerste trimbeurt. De nieuwe klant hoeft dan alleen uw naam te vermelden bij het maken van de afspraak.